Mel Gibson opptatt av Jesu gjenkomst Samfunn

Mel Gibson er trolig involvert i planene om å reise et megakors på et australsk fjell som minne om Jesu gjenkomst.

Den prisbelønte fotografen, Ken Duncan, har satt i gang innsamling til et prosjekt kalt «Hjelp oss å reise korset». Målet er å bygge et stort kors på toppen av en fjell midt av Australias villmark. Korset skal tjene som en påminnelse om Jesu snare gjenkomst.

– Visjonen om å reise et kors i sentral-Australia er uten tvil en svært spennende mulighet. Det er ikke mitt personlige prosjekt, men en visjon som tilhører de eldste fra ulike kommuniteter (innen landets urbefolkning red.anm). Det er et mirakel at vi har fått myndighetenes tillatelse til å bygge korset, sier Duncan.

Også journalisten som intervjuet ham om prosjektet kunne ikke benekte underet i myndighetenes tillatelse av korset midt i Australias villmark. Da han intervjuet Duncan tilsto han:

«Ken, jeg er ikke en kristen – heller ikke en åndelig person – så jeg har ikke spesielt tillit til mirakler. Men jeg kjenner godt til myndighetenes byråkrati i det Nordlige Territorium i Australia og at dere har fått tillatelse på vegne av de eldste blant aboriginerne til å reise et gigantisk kors på toppen av et fjell i hjertet av Australia, ser jeg som et mirakel.»

Nylig har skuespilleren Mel Gibson, en venn av Duncan, besøkt fjellet der korset skal reises. Duncan nekter for at Mel Gibson er offisielt involvert i prosjektet, men ikke at han har besøkt fjellet sammen med ham. I innsamlingskampanjen loves det forøvrig ut rekvisitter fra Mel Gibsons film «Passion of the Christ» i retur for store donasjoner. Eksempelvis kan du, hvis du gir mer enn 100 000 dollar til prosjektet, få en hjelm eller et sverd fra innspillingen av skuespillerens berømte Jesus-film.

 

kommentarer