Sumner Kultur
All sinne, som skateboardstjernen Brian Sumner bar med seg hele tiden, er i dag forandret til kjærlighet.

 

– I Liverpool synger vi «You´ll never walk alone» (Du vil aldri gå alene), men inni meg var det ensomhet. Det var mye slåssing, mye vold da jeg var mellom 13 og 15 år, sier Brian Sumner til I am second.

De formidler vitnesbyrd fra kjendiser gjennom video.

Brettkjøring var det som skapte mening for Sumner. Han og kompiser kjørte rundt i den engelske kystbyen hver dag etter skole. Det var det som ga mening. Og Sumner var ivrigst av dem alle.

I AM SECOND: – Gud hvisket: «Ikke gjør det.» Det reddet livet mitt, sier baseballspiller.

Kaos

Han ble tidlig sponset. Deretter ble han flydd over til USA for å konkurrere. Han forelsket seg livet over dammen. Det var et stort miljø for rullebrettkjøring.

Sumner var imidertid et spesielt talent og ble plukket opp av verdenskjente Tony Hawk Company.

Det ble mye festning, fyll og dop i denne tiden.

– Inni meg var det kaos, forteller Sumner.

Vi begynte å si stygge ting til hverandre

Brian Sumner - kjører rullebrett

Forelskelse og aggresjon

Som 13-åringen forelsket han seg i skateboard. Seks år senere forelsket han seg i kona si. De giftet seg rask i Las Vegas og fikk barn tidlig.

Sumner taklet ikke den nye situasjonen. Sinnet han bærte på fikk fullt utløp.

– Jeg var umoden. Jeg fikk ikke den oppmerksomhet som jeg fikk tidligere. Jeg tvilte på hennes kjærlighet og ble fort mistenksom, utrygg og sint. Vi begynte å si stygge ting til hverandre. Jeg var så egoistisk og dum.

En dag foreslo hun å skille seg. Han svarte «Greit, vi skiller oss». Men for Sumner var det ikke greit. I sinne slo han tvers igjennom vegger.

I dag sier den 36 år gamle skateboardveteran at alt handler om å dele evangeliet. Se hvordan livet til Brian Sumner, som hadde null erfaring med kristen tro, fikk livet sitt snudd oppned i videoen til nettsiden iamsecond.com.

Se hele vitnesbyrdet her eller på nettsiden I am Second:

 

 

 

 

kommentarer