Guillermo Maldonado Kristenliv
Under navnet «Jesus helbreder i dag» arrangerer Visjon Norge et møte i Norges nye storstue.

 

Vi har fått mange tilbakemeldinger etter dette besøket- og på hans andre TV-programmer. Folk opplevde sterke helbredelser gjennom hans forkynnelse. Apostel Maldonado gleder seg til sitt andre Norges-besøk, forteller Jan Hanvold, grunnlegger og leder i Visjon Norge, til visjonnorge.com.

LES MER: Bibelskole i beste sendetid på NRK.

Samlet tusener sist

Norgesvennen Guilermo Maldonado, som er født under fattige kår i Honduras, er i dag en 51 år gammel tv-evangelist, pastor og forfatter. Han leder menighetene King Jesus Ministries i og rundt Miami med til sammen 20.000 medlemmer.

Hans møter blir jevnlig senter på den kristne tv-kanalen Visjon Norge i Norge. Under sitt første norgesbesøk i fjor besøkte Maldonado Oslo Convention Center i Stokke. Ifølge tv-kanalen med hovedsete i Drammen var 3000 mennesker innom.

Begivenheten denne gangen finner sted 3.-5. mai på Telenor Arena som ligger på Forenbu rett utenfor Oslo.

LES MER: TV-evangelister velsigner Trumps valgkamp.

Heltidsbønn

Prosjektleder for arrangementet er Jon Egil Stavik. Han uttrykker glede for at Maldonado, som er sterkt etterspurt internasjonalt, i fjor lovte å komme på et nytt besøk til Norge i år. Under besøket i fjor understreket Maldonado at tro er vinduet til det usynlige.

Stavik understreker hvordan Guds kraft var sterkt tilstede i fjor, noe som blant annet resulterte i sterke helbredelser og folk som danset for Herren rundt i hele salen.

Mest kjent er han nok for å ha 19 heltidsansatte som kun er opptatt av bønn.

– Dette er absolutt et tverrkirkelig arrangement som er verdt å få med seg. I ukene fremover vil vi kontakte forkynnere, pastorer og andre kristne ledere fra de ulike kirkesamfunn. Vi håper at hele Kristen-Norge vil være med på denne unike begivenheten.

Det sier Stavik, som også er programleder i Studio Direkte i Visjon Norge, til visjonnorge.com.

– Gud har lagt spesielt Norge på hans hjerte. Det er Europa som trenger vekkelse nå. Så vi takker Gud for alle misjonærer som har kommet hit ifra Afrika, Asia og Amerika, skriver Hanvold på sin facebookside

 

 

 

kommentarer