Foto: KS arkiv Kultur

Se episoden her!

Det var tirsdag denne uken at en ny «Oljebarna»-episode ble publisert på VGTV. Serien, som er inne i sin tredje sesong, følger unge mennesker i Norge i dag i ulike, temabaserte episoder.

I episoden som ble publisert på fredag er festing i fokus. Gjennom to parallellhandlinger følger man henholdsvis tre unge kvinner som skal ut og feste på byen, og housemusikkkollektivet Jesus Loves Electro når de skal opptre for flere tusen ungdommer på Skjærgårds Music & Mission Festival sist sommer.

I episoden forteller gutta i Jesus Loves Electro om troen deres, og hvordan de som kristne opplever festing.

– Jeg tror at når man virkelig har møtt Jesus, så har man grunn til å feire, sier Kjetil Bergerud Larssen i VGTV-programmet.

Både forberedelsene til konserten, selve konserten og stemningen etterpå blir grundig dokumentert i «Oljebarna»-episoden.

– Når vi spiller konsert og lager fest, så er det flere ting som er viktig for oss. Selvfølgelig er det viktig at folk har det bra og at det er god stemning. Men det aller viktigste er at vi når ut med budskapet vårt, sier Larssen i programmet.

– På våre show håper vi at mennesker skal få lov til å tilbe Gud på en måte der de kan bruke hele kroppen, hoppe og sprette, sier Ole José Norum.

Se hele programmet her:

kommentarer