Velkommen! Leder

Vi har ryddet og fornyet oss litt. Vi håper du vil trives!

Alt som lever forandrer seg, og dette nummeret av Korsets Seier er et bevis for det.

Med et ønske om å i større grad fremstå som et helgemagasin der vi får tid til å gå i dybden, har vi ryddet plass for å gjøre enkelte oppslag lengre. Denne uken kan du for eksempel bli kjent med Heidi Baker i Portrettet over fire sider.

KS Signatur 44

NYTT DESIGN: Korsets Seiers papirutgave kommer i fornyet drakt denne uken. I «Signatur» skriver redaktør Lars Christian Gjerlaug om forandringene.

Ved å stramme opp designet vårt ønsker vi også å tydeligere skille de forskjellige oppslagene fra hverandre. Den våkne leser vil oppdage nye spalter, og kanskje savne noen gamle.

Nærbildet du tidligere fikk på side to har vi utvidet noe og plassert på side 18 og 19 under tittelen Rett på Sak. Innspill heter i dette nye designet Meninger og finnes mot slutten av Kristenlivs-avdelingen i magasinet. Vi ønsker å legge til rette for sunn meningsutveksling og våre skribenter vil i større grad hevde meninger i denne spalten.

Annenhver uke ønsker vi å la et panel besvare spørsmål fra leserne i spalten Livshjelp, og under overskriften Medarbeidersamtalen tar vi hver uke en uhøytidelig kaffeprat med en medarbeider i Guds rike.

Med de korte nyhetene under Kort og Godt ønsker vi å ukentlig gi noen korte glimt også fra internasjonalt kristenliv og på side 10 og 11 håper vi den nye tegneserie-stripen Kanaan og Kringle kan by deg på muntre øyeblikk.

Selv om det har skjedd noen endringer er det meste beholdt som det var.

I Portrettet blir vi bedre kjent med en interessant profil, i Fokus-oppslaget setter vi fokus på teologiske spørsmål, fenomener og tendenser. På Midten beskriver vi mennesker og temaer som berører eller setter agenda. Og under tittelen Disippel ønsker vi hver uke å gi våre lesere matnyttig undervisning til hverdagslivet med Jesus.

Et tilbud vi har gledet oss til å gi våre lesere, er Korsets Seier som e-avis. Om du vil lese hele avisen på nett kan du enkelt gjøre dette ved å klikke deg inn på våre nettsider, og få tilgang til sidene i pdf- format uten at det koster noe ekstra.

Om du er tatt av den grønne bølgen kan du fra nå være abonnent på Korsets Seier, uten å få den på papir. Les mer om e-avisen i egen notis side 5.

Korsets Seier har aldri vært noen vanlig avis. Avisen ble født i vekkelse for å bære vekkelse. Selv om vi ønsker å nå lesere i alle deler av Guds rike, så er vi også pinsebevegelsens organ.

Uavhengig av bildestørrelser og nye spalter strekker vi oss etter å levere stoff som holder hjertene til leserne våre varme, og som gir inspirasjon, informasjon og innsikt til liv i Guds vilje.

Vi håper du liker magasinets nye klær! Vel bekomme.

kommentarer


Anbefalte innlegg