Kultur

VIDEO: 25 kvinner kappes om å vinne den sedvanlig rike, men denne gangen også kristne og jomfruelige, ungkaren.

ETTERJAGES: Sean Lowe er den kristne forretningssønnen som skapte store overskrifter da han takket ja til realityprogrammet Ungkaren.

ETTERJAGES: Sean Lowe er den kristne forretningssønnen som skapte store overskrifter da han takket ja til realityprogrammet Ungkaren.

Det startet som en spøk. Søsteren hadde i all hemmelighet meldt på Sean Lowe til den populære realityserien «Ungkaren» (The bachelor på originalspråket). I Norge går serien på TV 3.

The virgin bachelor, som tabloidene kaller han i dag, ble ringte opp av den castingansvarlige i programmet. Damen takket for søknaden og fortalte at han var årets utvalgte.

Sean forstod lite om hva damen bablet om.

– Beklager, men jeg har ikke lyst til å utsette meg for det, svarte han og forsøkte å begrunne det så godt han kunne.

– Det er handler bare om sex, alkohol og flotte hotell. Og det ender med at mange mennesker blir såret. Det representerte ikke meg – på noen måte, forteller han til I am Second.

I am Second er en videostrømmetjeneste som filmer sterke vitnesbyrd fra ulike kjendiser i USA.

Det ender med at mange mennesker blir såret

Sean Lowe - den kristne i TV 3-serien Ungkaren

MER I  AM SECOND: Pastor i pornoavhengighet

Fiasko

– Bare tenk på det, svarte damen.

Sean liker risiko. Han liker å ta sjanser. Og å møte utfordringer. Det viste seg da han satset alt på et finanseventyr som endte med fiasko.

Han gikk siden inn i firmaet som faren driver.

MER I AM SECOND: Basestjernen ville ta eget liv. Gud sa nei.

Mistrivdes

Men, han var ikke lykkelig. Han mistrivdes. Han følte seg låst og ba ofte til Gud om veien videre. Det var da telefonen ringte fra Ungkaren.

Etter en uke hadde han endret mening. Det verste som kunne skje var vel at han kun fikk en gratis ferieuke, og kanskje han forelsker seg? Hvem vet? Eller?

Det var starten. Se hele vitnesbyrdet i I am Second-videoen over.

kommentarer