Barne-boom på Hedmarktoppen Kristenliv

Stadig flere barn legger sommeren til Hedmarktoppen

– Det som motiverer meg er å gi barna opplevelser med Gud, sier Arvid Egeli Austeng. Sammen med kona Laila står han i spissen for den stadig voksende barne-satsingen under Sommerstevnet på Hedmarktoppen. Fra barna får de høre at flere starter nedtellingen til festivalen allerede ved juletider.

– I går fikk vi høre om et barn som hadde fått valget mellom å dra til Disney World i Florida, eller Hedmarktoppen. Barnet hadde valgt Hedmartoppe uten å blunke. Det gjør godt å høre, sier Arvid.

Ester

I år er 500 barn påmeldt, og over 110 ledere har satt av uken til å lede de små. Leker, konkurranser, møter og lovsang er sydd sammen for å passe det enkelte alderstrinn, og barneforkynnere som Svein Robert Solberg og Jarle Waldemar er med å underviser.

– Jeg har alltid snakket mye om alle mennene i bibelen, dette året vil jeg fortelle om noen av jentene, sier Jarle og forteller historien om Ester med stor innlevelse og fantasi.
Han har barnas fulle oppmerksomhet, og sannheten om at Gud ser lengre – og har kontroll, blir hamret inn.

Stevne nummer 61

Det tradisjonsrike Sommerstevnet på Hedmarktoppen trekker også i år godt med folk, og det strålende været har gitt en god ramme rundt stevnet. Forkynnere som Egil Svartdahl, Siri Iversen, Andreas Hegertun og Raniero Cantalamessa engasjerer forsamlingen og det ser ut som det 61. stevnet på Hedmarktoppen gir mersmak for alle de tilreisende.

kommentarer