Hollywood-film med Rick Warren og Hillsong Kultur

Denne filmtraileren burde du sjekke ut.

Vi fikk «Noah». Vi fikk «Exodus», vi fikk «The Bible», og vi fikk «Heaven Is For Real».

De siste par årene har Hollywood flommet over av bibelfilmer eller filmer med kristne temaer, og trenden ser ikke ut til å snu.

LES OGSÅ: «Jeg er forskrekket over mistenksomheten, frykten og feiltolkningene»

«Målrettet liv»

For til høsten kommer filmen «Captive», og traileren levner liten tvil om budskapet i filmen:

I denne thrilleren, som er basert på en sann historie, blir en alenemor som sliter med narkotikaavhengighet et tilfeldig offer for et gisseldrama i hennes egen leilighet. Så langt høres det kanskje ut som en normal, actionfylt Hollywood-film.

Men vent litt.

Traileren viser at det er en spesiell bok som har en sentral plass i handlingen: «Purpose Driven Life», eller «Målrettet liv» som den heter på norsk, av Rick Warren – pastor i megakirken Saddleback Church i California.

Se traileren til filmen nederst i artikkelen!

Hillsong-musikk

Legg til at musikken til traileren er Hillsong Uniteds «Ocean», en av de mest kjente lovsangene som er produsert de siste årene, og vi forstår at tro er et sentralt tema i handlingen.

Hovedrollene i «Captive» spilles av Kate Mara, kjent fra Netflix-suksessen «House of Cards», og David Oyelowo, som har spilt i filmer som «Interstellar» og «Selma».

Ifølge filmnettstedet IMDB.com har «Captive» premiere 18. september i USA. Det er foreløpig ukjent om filmen kommer på norske kinoer.

Se traileren til filmen her:

kommentarer