Sprengfullt under «Hillsong Nights» Kristenliv
50 personer tok i mot Jesus i Oslo Konserthus denne helgen. 

 

Tekst: Anne Gustavsen
Foto: Hillsong Norway

 

I 48 timer sprengte «Hillsong Nights» Oslo Konserthus til randen i helgen med 1.600 besøkende, radikal undervisning, sterkt Jesus-fokus og 50 beslutninger om å følge Jesus. Hillsong Nights i konserthuset ble en manifestasjon om at det er håp for Guds rike for framtiden i nasjonen Norge. Å se et av hovedstadens storstuer fylt til randen av lovsyngende etterfølgere av Jesus var et sterkt vitnesbyrd at Jesus fortsatt skal løftes opp blant kommende generasjoner.

I NORGE: Christine Caine var hovedtaler under Hillsong Nights i Oslo Konserthus denne helgen.

Fokus på Jesus

Over 1.600 mennesker fra 107 forskjellige kirker var samlet for å høre A21-gründer Christine Caine, hillsongpastorene Andreas Nielsen, Thomas Hansen, Brit og Jostein Krogedal med flere i konserthuset. I tillegg var 500 barn og ungdommer samlet til egne samlinger. Over 200 frivillige var engasjert i ulike oppgaver, og det ble registrert 50 beslutninger om å følge Jesus.

Jesus er håpet for vår nasjon og for neste generasjon.

– Vi ser noe for Norge. Jesus er håpet for vår nasjon og for neste generasjon, sier leadpastor Jostein Krogedal i Hillsong Norway.

– Vi skal fortsette å vinne mennesker, trene ledere og bygge kirker som kommuniserer med dagens mennesker. Vi må tenke større om hva som er mulig å se i Guds kraft her i Norge, sier Krogedal.

FIKK DU MED DEG DENNE? Intro blir Hillsong Norway

Identitet i Gud

Christine Caine brakte sterke budskap om å ha fokuset på Jesus og å kjenne Gud og Hans ord i en tid som denne. Hun utfordret pastorene til å tørre å avsløre synd så folk kan bli satt fri, i stedet for å være så tolerante at vi ikke viser vei ut av menneskers elendighet. Hun ba neste generasjon om å bli kjent med Gud slik at vår identitet kan formes ut fra hvem Han sier vi er, og ikke all påvirkning og løgner som vil ta fra oss frimodigheten. Hennes budskap om «ingen skam» traff blink inn i manges liv.

– Denne generasjonen trenger å oppdage hvem de er, basert på hva Gud sier at de er, sa Caine.

kommentarer