Hva du mener om Korsets Seier? Hovedsak
Her er lenken til undersøkelsen: https://mipro.li/y1K7RwF

 

– Vi legger ut linken på Facebook og andre sosiale medier, slik at alle som vil, kan svare på markedsundersøkelsen. I tillegg sender vi ut en e-post til alle pinsepastorer, der vi ber dem videresende linken til alle sine medlemmer. Vi håper på stor respons både fra pastorene om å hjelpe oss med dette, og at alle som ser linken vil svare på spørsmålene vi stiller der, sier styreleder Frode Ljones og daglig leder Anne Gustavsen.

Viktige signaler

– Hvorfor en markedsundersøkelse nå?

– Fordi vi ønsker å få svar på noen spørsmål vi ikke får svar på på annen måte. Vi trenger å vite hvem som leser, om lesevaner, hva slags stoff folk liker minst og best, samt en rekke spørsmål. Spørsmål om pris er også med i undersøkelsen. Dette er nyttig informasjon for å møte dagens lesevaner og ut fra det videreutvikle avisen. Digitalisering er blant annet et viktig punkt, sier Ljones.

– Er det bare abonnenter som skal svare?

– Nei, for oss er det viktig å vite også hvorfor folk ikke leser KS. Derfor ber vi både abonnenter og ikke-abonnenter om å svare. Det vil ta bare fem minutter å svare, så vi håper så mange som mulig tar seg tid til det.

Dugnadsinnsats

– Hvordan deltar man i undersøkelsen?

– Den vil komme som en link som vi skal legge tilgjengelig i papiravisen, på våre nettsider, på Facebook-siden vår og andre sosiale medier. Linken kommer til å være tilgjengelig et par uker. I tillegg oppmuntrer vi lokale pastorer til å sende ut linken til alle sine medlemmer. Det er en dugnadsinnsats vi håper KS-eierne kan gjøre for Pinsebevegelsens avis.

– Hvem har laget markedsundersøkelsen?

– Vi har benyttet et profesjonelt analysebyrå så vi kan treffe best mulig hva informasjonen vi trenger angår. Vi håper dessuten at alle som blir med legger igjen sitt telefonnummer. Vi vil trekke ut en vinner av et reisegavekort på Norwegian på kr. 5.000,-, og vinneren vil bli kontaktet via telefonnummeret som er registrert, sier Ljones og Gustavsen.

Her er linken du bruker for å svare på undersøkelsen: https://mipro.li/y1K7RwF

 

kommentarer


Recommended Posts