Min datter vil ta abort Nærbildet
Hvor tydelig skal jeg være på at hun MÅ beholde barnet?

 

SVARER: John Arve Lunde, seniorpastor og jobber som familieterapeut i Livshjelpen

Hei, KS!

For å gå rett på sak, så er min datter blitt gravid. Hun går på videregående, og hun er under 18 år. Kona og jeg har vært aktive i menighet i mange år. Dattera vår har derimot mistet noe av interessen, men absolutt ikke all.

Vi var i utgangspunktet usikre på om vi skulle glede oss eller være skuffet. Men, nå har hun også begynt å snakke om abort. Det sjokkerte oss, samtidig er det jo blitt så vanlig nå. Jeg er usikker på i hvilken grad jeg skal være tydelig på at hun må beholde barnet. Noe annet er jo fryktelig galt.

Kan dere hjelpe oss litt i alt dette her?

Dattera vår har derimot mistet noe av interessen, men absolutt ikke all.

  • Les svaret i ukens Korsets Seier. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

kommentarer