KS 3 2014: Aksjon LØFT1000 Hovedsak
– Vi beklager feilen på det sterkeste, sier posttjenesten Bring.

 

En pall med Korsets Seier-utgaver som skulle ut til abonnentene på fredag, er blitt feilmerket som B-post og har dermed blitt stående igjen på Postens østlandsterminal. Det betyr at avisene blir en dag forsinket, og ettersom post- og logistikktjenesten Bring ikke lenger leverer post i helgene får ikke abonnentene ukas avis i posten før på mandag.

GRATIS: Les ukas Korsets Seier i sin helhet her!

Det er først og fremst enkelte abonnenter i Telemark, Rogaland, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord- og Sør-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark som blir rammet av feilmerkingen, og som derfor må vente til mandag før Korsets Seier ankommer postkassa. Også et mindre antall abonnenter i andre fylker kan være rammet av feilen.

Feilen skjer uavhengig av at Korsets Seier i forrige uke gikk over til et nytt trykkeri for trykking og distribusjon av avisen.

– Beklager

– Dette er helt og holdent vår skyld, og vi beklager feilen som har skjedd på det sterkeste, sier kunderådgiver i Bring, Sølvi Brekke, i en e-post til Korsets Seier.

Ansvarlig redaktør i Korsets Seier, Anne Gustavsen, håper abonnentene som er rammet har forståelse for feilen som har skjedd.

KS er en stor del av helgerutinene for mange, så det merkes veldig godt når den ikke kommer før helga.

Anne Gustavsen - Ansvarlig redaktør i Korsets Seier

– Vi beklager veldig at dette har skjedd, for KS er et helgemagasin som vi vet at våre abonnenter setter stor pris på å få før helgen. Men dette er utenfor våre hender. Feilen har skjedd hos Bring, og det er ikke noe vi får gjort med det, sier hun.

Legger hele utgaven ut på nett

Gustavsen håper at ordet kan bli spredd blant abonnentene, slik at flest mulig er klar over forsinkelsen dersom avisen uteblir fra postkassen.

– KS er en stor del av helgerutinene for mange, så det merkes veldig godt når den ikke kommer før helga. Det må vi se på som noe positivt. Det er hyggelig at folk setter så stor pris på KS, sier Gustavsen.

På grunn av postens forsinkelser velger Korsets Seier å legge hele papirutgaven av ukas nummer ut på nettet, i et lettleselig format.

– Vi gjør det som et plaster på såret for at ikke alle får KS før helga. Alle som vil kan gå inn og lese nå, sier Gustavsen.

Ukas Korsets Seier kan du lese i sin helhet her.

kommentarer